Tamboerpassage Overdekt winkelcentrum Hoogeveen

Nail en Beautypoint

Nail en Beautypoint (Tamboerpassage 46 Hoogeveen). Voor schoonheid, beauty, massage, nail-art, harsen, verven, geklak en laserbehandelingen voor man en vrouw.

Juwelier Tamboer

Juwelier Tamboer (Tamboerpassage 16 te Hoogeveen)

Brainwash Hoogeveen

Brainwash Hoogeveen (Tamboerpassage 3b), kapsalon heeft ruime openingstijden, biedt u een vaste lage prijs en u wordt geholpen zonder afspraak.

De Pulle Catering & Lunchroom

De Pulle Catering & Lunchroom (Tamboerpassage 36a), De Pulle Catering & Lunchroom is al jaren het adres voor een heerlijk kopje koffie met bijvoorbeeld een warme appelpunt of één van hun eigengemaakte broodspecialiteiten. Ook staan ze bij veel bedrijven bekend om hun ovenverse broodjes die ze bezorgen.

Iris Optiek

Iris Optiek (Tamboerpassage 3a), streeft naast deskundigheid streven ook naar service en kwaliteit. Met het hele team proberen zij de klant op een zo goed mogelijke manier te bedienen. Dit tot grote tevredenheid van hun klanten. Dankzij het gebruik van de modernste apparatuur krijgt u een gedegen advies. Daarnaast hebben de adviseurs oog voor de laatste mode en trends.


Jumbo Hoogeveen

Jumbo Hoogeveen (Tamboerpassage 1), heeft een ruimer assortiment dan andere supermarkten en altijd de laagste prijzen. Zo kunt u bij hen genieten van verse broodjes uit eigen bakkerij en van mals gesneden vlees uit hun ambachtelijk slagerij. Ook hebben ze een mooie bloemenafdeling met eigen gebonden boeketten en leuke cadeau-ideetjes. Ook de jongste gasten vermaken zich prima in de Jumbo Jungle.


Kiri Bowling Leisure Center

Kiri Bowling Leisure Center (Tamboerpassage ingang Schoolstraat 14), Gezellig bowlen, op de modernste Brunswick bowling-banen met computerscore. In een eigentijdse ruimte kunt u volop genieten van datgene wat bowlen zo leuk maakt; sportief plezier gecombineerd met gezelligheid.


Palet Woondecor

Palet Woondecor (Tamboerpassage 122-128), mooie sfeervolle winkel. zij bieden u een ruime keus aan meubelen en woonaccessoires.
U kunt op uw gemak een keuze maken uit diverse stoelen, eet- en salontafels, spiegels, tv kasten, kasten, bureaus, woonaccessoires, verlichting, schilderijen etcetera. De eetkamerstoelen zijn zowel in teak alsmede in leer, stof, Lloyd Loom verkrijgbaar. De tafels zijn in alle maten leverbaar.


Rademakers Poeliersbedrijf

Rademakers Poeliersbedrijf (Tamboerspassage 3), is uw kip- en grillspecialist! Het bedrijf is een ambachtelijk poeliersbedrijf. In november 1987 zijn zij gestart met hun poeliersbedrijf in Hardenberg. Verschillende familieleden hebben in de loop der jaren de overige vestigingen geopend. In november 1994 Nijverdal, in februari 1998 Emmen, en in maart 2000 Hoogeveen.

Reas Woondeco

Reas Woondeco (Tamboerpassage 3h), is een woonwinkel met een ruim aanbod meubelen, verlichting en woonaccessoires dat gepresenteerd is in woonkameropstelling. Ideaal om ideeën op te doen hoe u banken, fauteuils, tafels, lampen, woonaccessoires en meer kunt combineren.

Taska Lederwaren

Taska Lederwaren (Tamboerpassage 30), Naast zeer veel lederen tassen van bekende merken, verkopen zij ook attaché's, reisartikelen, koffers, damestassen, rugzakken, paraplu's, handschoenen, leren riemen en wandelstokken.


Van Dalfsen Zon & sauna

Van Dalfsen Zon & sauna (Tamboerpassage 48), Voor Infrarood sauna's, Finse sauna's, zonnebanken en zwembaden kunt u hier terecht.


Veldman Mode

Veldman Mode (Tamboerpassage 3c), heeft ruime ervaring in de mode. Draagbare, trendy kleding voor de modebewuste vrouw die weet wat ze wil en die weet wat haar staat! Een zelfverzekerde moderne vrouw weet hoe belangrijk een goede styling is. U kriigt maar een keer een kans om een eerste indruk te maken, zij kunnen u hierin perfect adviseren. Voor iedere gelegenheid de juiste outfit.


Wibra Hoogeveen

Wibra Hoogeveen (Tamboerpassage 21), biedt kleding, textiel, schoonmaakmiddelen, cadeau-assesoires en meer tegen lage prijzen.


Zeeman Textielssuper

Zeeman Textielssuper (Tamboerpassage 18), Hun assortiment bestaat voor het grootste deel uit textiel en basiskleding voor het hele gezin. Naast het basisassortiment voert zij een wisselend assortiment niet-textielproducten.


Zigzag Naaimodecentrum

Zigzag Naaimodecentrum (Tamboerpassage 26), is dé specialist op het gebied van naaimachines, borduurmachines, lockmachines en fournituren. ZIGZAG Naaimodecentrum, voorheen werkzaam onder de naam Singer naaimachines, is al meer dan 38 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van naaimachines, borduurmachines en lockmachines. Daarnaast is er een ruim aanbod van verwante artikelen.

Meer winkels